SPB TV

SPB TV 2.2.1

Live tv kijken op je Android-telefoon

VOOR

  • Groot aantal zenders
  • Hoge en lage beeldkwaliteit
  • Biedt ook video-on-demand

TEGEN

  • Maar twee Nederlandse kanalen

Uitmuntend
8

SPB TV is een gratis app voor Android waarmee je live naar verschillende televisiekanalen kijkt. Met een aanbod van tientallen internationale zenders waaronder twee Nederlandse, hoef je je onderweg nooit te vervelen.

Van nieuws tot comedy tot muziek; SPB TV heeft een verscheidenheid aan kanalen in huis. In tegenstelling tot de soortgelijke tv app TV Kijken, biedt SPB TV wél Nederlandse kost. Journaal 24 en Politiek 24 van de NOS kijk je live, om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld.

SPB TV geeft je de keuze tussen hoge en lage beeldkwaliteit tijdens het televisie kijken. Dat is handig als je bijvoorbeeld slechte ontvangst op je mobiele netwerk hebt. Kies voor de lage beeldkwaliteit en je kijkt gewoon verder zonder hapering.

Daar houden de keuzemogelijkheden van SPB TV niet op. Je stelt eenvoudig je eigen zendermenu samen, door uit de lange lijst kanalen (variërend van Engels tot Russisch) je favorieten te kiezen.

SPB TV fungeert als je mobiele beeldbuis. Dankzij de vele zenders en verschillende opties is de app geschikt voor fervente tv-kijkers, die graag hun kijkervaring aanpassen naar eigen wens.

Meeste downloads Lifestyle voor Android

Meer
SPB TV

Download

SPB TV 2.2.1

Beoordelingen about SPB TV